Mobilitás

Megnyílt az ezredik MOL Fresh Corner a régióban

NRGreport | 2021.07.06. 06:25

A pandémia ellenére 46 millió fogyott el a régióban, csak Magyarországon 9 millió csésze kávét adott el 2020-ban a MOL Fresh Cornere.

A vállalat hat évvel ezelőtt kezdte el a régió kilenc országában található töltőállomásait átalakítani a Fresh Corner koncepció jegyében, így azóta már minden második töltőállomáson nem csak üzemanyaggal töltődhetnek fel a betérők. 1000 helyszínen kínálnak friss szendvicseket, pékárut és hot dogot a vásárlóknak – ez utóbbiból 10 millió fogyott tavaly régió szerte.

A MOL által készített fogyasztói kutatásokból is kiderül, hogy az autósok többsége ma már többet igényel egy gyors tankolásnál: gasztronómiai élményt, rekreációt és változatosságot az utazás során. A Fresh Corner koncepció lényege pedig éppen az, hogy a finom kávén és harapnivalón túl minőségi időt kínál az utazóknak, annak minden szükséges kellékével. Egyre több helyen várja terasz, szabadtéri fitneszpark, gyereksarok, pelenkázó és kutyafuttató az utazókat.

A két új helyszín: Leányfalun és az M43-as autópálya melletti Szent Gellért pihenőhely

Leányfalun a megújult a töltőállomás zöldtető- és zöldfal-borítást is kapott, továbbá a környéken népszerű kerékpározási szokásokhoz igazodva kerékpáros szervizpont és e-bike töltő is található itt. Az M43-as sztrádán, a Szent Gellért pihenőhelyen pedig az első hazai Fresh Corner Restaurant nyílik, ahol a már megszokott kínálaton túl meleg ételekkel is várják a betérőket, a vendéglátásba pedig már beépítik a hazai Marché éttermek akvizíciója során szerzett tudást is. A magyar-román határátkelő előtti utolsó töltőállomás a tranzitigények kiszolgálására is felkészült: a kamionsofőrök számára zuhanyzót és mosdót, AdBlue kútoszlopot, az elektromos járművel utazóknak két elektromos töltőt is kialakítanak.

 

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.