Mobilitás

Zöldült Barbie ikonikus autója: Margot Robbie ül az elektromos Chevrolet Corvette-ben

NRGreport | 2022.04.28. 15:58

A Warner Bros. kiadta az első teaser képet a jövőre megjelenő élőszereplős „Barbie” filmjéről. A felvételen Margot Robbie színésznő látható a Mattel játékának szerepében egy klasszikus rózsaszín-fehér Chevrolet Corvette volánja mögött.

A jármű az 1956-1957-es modellen alapul, egy nagyon modern mai csavarral: a Chevrolet logójában egy kék „EV” betű szerepel, mint a márka elektromos járművei esetében, az első sárvédőn pedig egy kis ajtó látható egy töltőport számára, ami arra utal, hogy elektromos autóról van szó.

Az időzítése azért is érdekes, mert ez ugyanazon a héten történt, amikor a Chevrolet megerősítette, hogy új hibrid és tisztán elektromos Corvette-ek is készülnek.

A Fox News Autos megkérdezte a Chevrolet szóvivőjét, aki csak annyit mondott: „Barbie és a Corvette már régóta kapcsolatban áll egymással, izgalmas lesz erre építeni a filmben. De lesz még néhány más meglepetés is”.

A Mattel az évek során számos Barbie-autót árult már, köztük Ferrarit és Porschét, de a Corvette mindig is a Barbie ikonikus modellje volt. Az első autója azonban 1962-ben egy brit Austin Healey volt, de később átváltott az amerikai sportautóra.

Hogy a Ryan Gosling által alakított Ken mit fog vezetni a filmben, nos, van miből választani General Motors rengeteg elektromos járműve közül: köztük a GMC Hummer EV-je vagy ez akár a hamarosan megjelenő Chevrolet Silverado EV pickup is lehet.

 

fotó: Warner Bros

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.