Mobilitás

Cristiano Ronaldo 1,5 millió dolláros órát vásárolt a 3 millió dolláros Bugattija mellé

NRGreport | 2022.05.01. 06:28

A futballsztár Cristiano Ronaldo egy egyedi órát vásárolt a tulajdonában lévő 3 millió dolláros Bugatti Chiron mellé.

A Jacob & Co. időmérőn a 300 mérföld/órás sebességű szuperautót hajtó 16 hengeres motor egy oda-vissza mozgó miniatűr változata látható, és ugyanazt a fekete-ezüst színösszeállítást és CR7 márkajelzést viseli, mint Ronaldo autója.

A svájci óragyártó januárban leplezte le az óra kék változatát, amelyet 1,5 millió dollárra taksált, és azt mondta, hogy Ronaldóé 232 fehér baguette gyémántot és 109 fekete zafírt tartalmaz, összesen 21 karátnyi drágakővel.

Ronaldo lelkes gyűjtője a csúcskategóriás autóknak, és az Instagram-csatornája tele van olyan fotókkal, amelyeken különböző márkák modelljeivel látható, de a Chiron minden bizonnyal a csúcsmodell.

A Bugatti 2019-ben jelentette be, hogy 19 millió dollárért eladta a Chiron egy egyedi változatát, a La Voiture Noire-t („a fekete autó”-t) egy titokzatos vevőnek. A vevő tavaly vette át az autót, de kilétét még mindig nem fedte fel. Ronaldo azonban már régóta az első számú gyanúsított ezügyben, és egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy az autó az övé.

fotó: Instagram/@jacobandeo

 

 

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.