Fenntarthatóság

Idén is több mint 50 pozícióban várja a frissdiplomások jelentkezését a MOL

NRGreport | 2022.05.04. 14:00

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport frissdiplomás programjára, a Growww-ra. Az egyéves program lehetőséget biztosít a fiatal tehetségeknek, hogy megismerkedjenek az energiaiparral, és részt vegyenek a csoport frissített SHAPE TOMORROW 2030+ stratégiájának megvalósításában.

A MOL-csoport több mint 50 pozíciót kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a MOL-csoport 5 országban (Lengyelország, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia) működő leányvállalataihoz. A Growwwerek beilleszkedését dedikált mentorok segítik, szakmai és személyes fejlődésükhöz pedig számos lehetőséget kínál a vállalat.

A frissdiplomás program kiemelt szerepet tölt be a MOL-csoport frissített SHAPE TOMORROW 2030+ stratégiájában is, melyben még nagyobb fókuszt kapnak a fenntarthatósági célok. A MOL-csoport célja, hogy a tevékenysége 2050-ig minden területen karbonsemlegessé váljon.

„A pályakezdő tehetségek az iparágunk számára egy nagyon izgalmas időszakban csatlakozhatnak a MOL-csoporthoz, hiszen nagy erőkkel dolgozunk vállalati stratégiánk és fenntarthatósági célkitűzéseink megvalósításán. Aki most nálunk kezd karriertépítésbe, az érdemben hozzá tud járulni egy nemzetközi cégcsoport átalakításához, az alternatív üzemanyagok fejlesztéséhez és a körforgásos gazdaság beindításához. A Growww program ráadásul csak az első lépés: mi a MOL-nál egy olyan nemzetközi karrierlehetőséget kínálunk, amely hosszú évekre vagy akár évtizedekre is megélhetést, szakmai fejlődést és előmenetelt biztosít munkatársaink számára” – mondta Lana Faust Krizan, a MOL-csoport HR igazgatója.

A több mint egy évtizede működő program az indulás óta hatalmas népszerűségre és elismerésre tett szert, nem csak a jelentkezők között, hanem az egész iparágban. A program sikerességét mutatja, hogy a Growwwerek 80%-a program lezárultával továbbra is a MOL-csoportnál folytatja a karrierjét.

 

Kép forrása: MOL

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.