Vállalatok

Kommunikációs igazgatót váltott az MVM

NRGreport | 2022.11.16. 01:05

Dr. Bozóky Anita lett az állami energiavállalat csoportszintű kommunikációs és társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója. A vezető már egy éve dr. Czepek Gábor, MVM elnök-vezérigazgató kabinetfőnöke, akivel korábban már dolgoztak hasonló felállásban együtt a Szerencsejáték Zrt-nél. A vezetőcsere egy hete történt a vállalat honlapja szerint. A kommunikációs vezető Jákó Esztert váltotta a pozícióban.

Dr. Bozóky Anita még a Szerencsejáték Zrt-ben volt dr. Czepek Gábor, akkori vezérigazgató kabinetfőnöke 2018. decemberétől, egészen Czepek MVM-es elnök-vezérigazgatói 2021.októberi kinevezéséig, amikoris az első számú vezetőt követve lett az MVM kabinetfőnöke. Bozóky 2019.januárja óta mindeközben a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. vezetését is ellátja, akik gyakorlatilag a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs megkereséseit egyeztetik, illetve az egyes szerződések feltételeit tárgyalják ki a partnerekkel.

Pályafutása során dr.Bozóky Anita különböző vezetői pozíciókat töltött be minisztériumoknál: 2014 és 2018 között a Miniszterelnöki Kormányirodában és a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, 2010-2012-ig a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban. 2012-2013 között a Századvégnél töltött kutatóként egy évet.

A kommunikációs igazgatói pozíciót Jákó Esztertől vette át, pontosabban Bozóky annak már egy ’társadalmi kapcsolatokkal’ kibővített verzióját tudhatja magáénak. Kérdés, hogy a kabinetfőnöki pozíciót megtartja-e majd az újonnan betöltött szerepköre mellett.

Jákó Eszter lapunk információi szerint egyelőre a Magyar Villamos Műveknél maradt tanácsadóként.

fotó: mvm.hu

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.