Vállalatok

Neked milyen a BudaPart? Most fotópályázatban mutathatod meg!

NRGreport | 2023.05.22. 16:55

Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

 

A vízparti, természetközeli nyugalom és a modern városi élet találkozása a 2022-ben a világ legjobb városnegyed fejlesztésének választott BudaPart egyik legfőbb vonzerője, amit most a fotózni szerető közönség a saját lencséjén keresztül mutathat be. Azok, akik szeretnék megörökíteni a városnegyedet, május 22-től június 13-ig küldhetik el fotóikat a pályázati kiírásnak megfelelően. Mind amatőr, mind professzionális fotósok jelentkezhetnek, de különösen várják azokat a pályázókat, akik a BudaParton élnek, dolgoznak vagy itt töltik a szabadidejüket!

A pályázat során három témában mutathatják be a városnegyedet a fotósok. Az első a „Városi dzsungel”, amely a modern építészet és a természet összefonódását szimbolizálja a Kopaszi-gáton és környékén. A „Tükröződések” kategóriában a jelentkezők a budaparti víz és üvegfelületek játékát örökíthetik meg. A „Hát ez állati!” téma által pedig a városnegyed kedvelt állatai és kis kedvencei mutatkozhatnak majd be. A feladat, hogy a megadott témáknak megfelelően örökítsék meg a fotók a BudaPart mindennapjait, különleges pillanatait – mindezt egyedi látásmóddal, személyes fókusszal, ezzel is közelebb hozva az új városnegyedet az ide látogatókhoz.

A „Nekem a BudaPart…!” fotópályázat során minden pályázó maximum három pályaművel nevezhet témánként, melyek a BudaPart – Kopaszi-gát Facebook oldalára kerülnek fel, a „Nekem a BudaPart…!” albumba, itt lehet majd szavazni a kedvencekre. 2023. június 15-től június 25-ig tart majd a közönségszavazás, ezután kategóriánként az 5 legkedveltebb kép egy szakmai zsűri elé kerül. A nyertest június 28-án hirdetik ki, ahol a legjobb fotók készítői egy 50 000, egy 30 000 és egy 10 000 forint értékű SHO kuponban részesülnek, melyet a BudaParton lévő strandon, a SHO BEACH-en vagy a városnegyedben nemrég nyílt SHO BUDA Restaurant, bar & cafe étteremben lehet felhasználni. Az első 50 shortlistes kép egy pop-up kiállítás keretén belül lesz megtekinthető a nyár folyamán a BudaPart parti sétányán.

A Kopaszi-gát melletti BudaPartot 2022-ben a világ legjobb városnegyed-fejlesztésének választották, ahol a „15 perces város” koncepció megvalósulásával már most jól kiépült, belvárosias funkcióval várja az ide érkezőket, de a fejlesztés következő ütemeiben tovább bővülnek a lakók, az itt dolgozók és a kikapcsolódni vágyók lehetőségei. A BudaPart fejlődése töretlen, hamarosan elkészül a központi park kutyafuttatóval, a városnegyed orvosi rendelővel bővül, az év végére pedig a meglévő szolgáltatások mellé új éttermek, kávézók és más kiskereskedelmi egységek várják a látogatóikat. Nyár közepétől négycsillagos hotellel bővül a városnegyed kínálata, miközben tovább nő a zöld- és parki felület is.

Fotópályázatra jelentkezés: https://www.budapart.hu/assets/uploads/files/36999-budapart-fotopalyazat_jatekszabaly_2023_final.pdf

 

Kiemelt kép forrása: BudaPart

  NRGreport
Címkék
#BudaPart   #Budapest   #fotópályázat  
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.