Vállalatok

A Black Page portfóliót bővít: megvásárolta az NRGreport gazdasági szakportált

NRGreport | 2023.06.09. 08:00

Az NRGreport energetikai és gazdasági szakportálnak 2023. június 1-jétől a Black Page Consulting lesz a tulajdonosa és kiadója. A Black Page Consulting olyan energetikai fókuszú tapasztalattal és ügyfélkörrel rendelkezik, ami kézenfekvővé teszi a tranzakciót és a portfólióbővítést.

Az NRGreport Magyarország egyetlen energetikai szakportálja és fenntarthatósági magazinja, mely 2015 óta aktív szereplője a hazai médiapiacnak. A szakportál célja, hogy megfelelő és hiteles tájékoztatást nyújtson az ágazati hírekkel kapcsolatban, és szakmai elemzések segítségével a legújabb piaci trendeket is megismertesse az olvasókkal. Tartalma kifejezetten a gazdaság, fenntarthatóság és mobilitás iránt érdeklődőket vonzza be, valamint a portál a széles értelemben vett gazdasági, vállalati kör aktivitását kíséri figyelemmel.

Az NRGreport szerkesztősége és szakértői stábja a tulajdonosváltással szintén megújul. Cél, hogy a portál olvasóit a jövőben még átfogóbb szakmai anyagokkal és interjúkkal szolgálják ki, így az olvasótábor első kézből értesülhet az energiapiaci összefüggésekről és trendekről.

Somlyai Dóra, a Black Page Consulting tulajdonos-ügyvezető igazgatója a tranzakció kapcsán hangsúlyozza, hogy az NRGreport célja, hogy a lap továbbra is minőségi szakmai tartalommal – hírekre és hiteles forrásokra koncentrálva, azaz nem oknyomozva – kínáljon stabil platformot a gazdasági szereplők és szakértők számára, hogy az olvasók és téma iránt érdeklődők egy színvonalas, független gazdasági magazint olvashassanak.

A Black Page Consulting PR és kommunikációs ügynökség 2013-ban alakult, a cég teljes körű PR szolgáltatásai a reputáció menedzsment és a kríziskommunikáció köré épülnek, fő ügyfelei pedig az energetikai szektorból kerülnek ki, legyen ez olajipar, gázipar, vagy épp megújuló energia. Az ügynökségi portfólió természetesen változatos, így a core business-en túl van ingatlanfejlesztéssel, IT-val foglalkozó, de sportalapítványt működtető ügyfél is. A cég életében mindig is fontos szerepet játszott a szoros és jó médiakapcsolati háló, mely most tovább erősödik, az ügyfelek és a tágabb energetikai és gazdasági szakma kiszolgálása érdekében is.

Médiaajánlatunk az alábbi linken érhető el: NRGreport médiaajánlat

 

A Black Page Consultingról

A Black Page Consulting PR és kommunikációs ügynökséget 2013-ben alapította Somlyai Dóra. Az ügynökség legfőbb szakterülete a sajtó- és kríziskommunikáció, reputációmenedzsment, továbbá nyilvános kommunikációra felkészítő tréningek tartása. Somlyai Dóra korábban a MOL csoportszintű kommunikációs igazgatója, előtte a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója és szóvivője, illetve üzleti divíziójának marketing igazgatója volt. Somlyai Dóra az ügynökség ügyvezető igazgatójaként és executive tanácsadójaként aktívan vesz részt az ügyfélkör projektjeinek és kommunikációs céljainak megvalósításában.

Az NRGreportról röviden

Az NRGreport Magyarország egyetlen energetikai szakportálja és fenntarthatósági magazinja, mely 2015-ben indult útjára. Az NRGreport olvasóinak száma 2022-ben közel 600 000 volt. Célcsoportja a 25 és 65 év közötti korosztály, akik gazdasági/ipari szakemberek, újságírók, állami döntéshozók és energetikai szakértők csoportját jelentik. Az NRGreport.com cikkeit többek között a HVG, a Forbes, az Index és Napi.hu is átveszi.

  NRGreport
Címkék
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.