Vállalatok

Fejlesztési igazgatóval erősít a Property Market

NRGreport | 2023.12.15. 13:12

2023. december 1-től fejlesztési igazgatóként Berényi Zsolt vezeti a Property Market fejlesztői csapatát. A szakember irányítja a cég lakó- és infrastruktúra, valamint a hotel- és irodafejlesztési területét is. A Property Market, a BudaPart városnegyed mellett, az anyavállalat Market Építő Zrt.-vel és leányvállalataival közösen, további két kiemelt fővárosi projektért is felel – a BEM Centerért és a Városliget mellett épülő Dürer Parkért.

 

Nem csak elismert és aktív piaci szereplővel, de egy igazi visszatérővel bővül a Property Market vezetői csapata: Berényi Zsolt korábban senior projektmenedzserként dolgozott már a cégnél, majd ezt követően a hazai ingatlanfejlesztési szektorban bővítette tapasztalatait, előbb a HB Reavis, majd a GTC akvizíciós és fejlesztési igazgatójaként. A kinevezésének köszönhetően a közel 20 éves ágazati tapasztalattal rendelkező szakember kezében összpontosul a Property Market lakó- és infrastruktúra, valamint a hotel- és irodafejlesztési területe.

„Zsolt érkezése tovább erősíti a Property Market szakértői gárdáját, és tapasztalata révén még felkészültebben tudunk megfelelni a dinamikusan bővülő portfóliónk által támasztott kihívásoknak.” – mondta Kiss Ákos, a Property Market ügyvezetője.

 

A Property Market Kft.-ről
A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. a Market Építő Zrt. 2015-ben alapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott vállalata. 45 fős szakértői és mérnök csapatával a Market Csoport leányvállalataként, elkötelezett a magas minőségű ingatlantermékek fejlesztésében, létrehozásában. A cég kiemelkedő projektje a BudaPart, Budapest modernkori történetének legnagyobb városnegyed-fejlesztése, ahol 27 épületben lakások, irodák, szálloda és kiskereskedelmi egységek létesülnek. 2023-ban a Radisson hotellánc üzemeltetésben működő, 198 szobás, négy csillagos business hotel funkcióval bővült, és átadásra került a terület negyedik LEED gold minősítésű irodaépülete is. A beruházás során eddig 1300 lakás került értékesítésre, amiből nemrég az 1000. lakásba is beköltöztek az új tulajdonosok. A Property Market, a BudaPart városnegyed mellett, az anyavállalat Market Építő Zrt.-vel és leányvállalataival közösen, további két kiemelt fővárosi projektért is felel – a BEM Centerért és a Városliget mellett épülő Dürer Parkért.

 

Kiemelt kép forrása: Property Market

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.