Mobilitás

Nézni is kínos: Egy Tesla Cybertruck elakadt a hóban, és egy Ford húzta ki onnan – videó

S.Rita | 2023.12.18. 01:00

A Tesla Cybertruckot gyakran úgy ábrázolják, mint egy olyan futurisztikus teherautót, amely a Mars felszínén is gond nélkül boldogulna. Azonban ez a rövid videó, amelyen egy előszériás teherautó küzdelmei láthatók, azt súgja, talán még egy ideig a Földön kellene maradnia. Szerencsére néhány további részletből kiderül, hogy pontosan mi is történt a pickuppal.

 

A Carscoops oldalán közzétett videón a Cybertruck egy korai kiadása látható, amint egy havas domboldalon rekedt. Még úgy is szenved, hogy egy vontatóheveder van rácsatlakoztatva, és egy Ford pickup megpróbálja kihúzni. Bár a terep egyértelműen csúszós, nem tűnik annyira extrémnek, hogy egy ilyen teherautónak ilyen nehézségekkel kelljen küzdenie. Egy kommentelő azonban azt állítja, tudja, mi vezetett ehhez a jelenethez.

A Jeep Gladiator’s Only Facebook-oldalán egy Matt nevű hozzászóló azt állítja, hogy a barátjának meg kellett várnia, hogy a Cybertruckot kihúzzák, mielőtt folytatni tudta volna a saját off-road kirándulását. Rossz gumik voltak rajta, nem voltak leeresztve, és egy szoftverhiba miatt a hátsó kerekek nem tudták bekapcsolni a „lockereiket”.

(Forrás: Reddit)

 

Az RC (release candidate) felirat a pickup oldalán azt jelzi, hogy ez egy kiadásra jelölt jármű, így nem rendelkezett ugyanazzal a felszereltséggel, mint egy sorozatgyártású teherautó. Ebben az esetben ez azt jelenti, hogy hiányoztak vontatási pontok, így a Fordnak a felfüggesztésnél kellett kihúznia. Természetesen nem ez az első eset, hogy egy Cybertruckot nem aszfaltozott útfelületen küszködni látunk. Az off-road többről szól, minthogy az ember beül egy látszólag alkalmas járműbe. A megfelelő gumiabroncsok, a funkcionális felszerelés és a gyakorlott vezető mind hozzájárulnak a biztonságos és szórakoztató időtöltéshez a sárban, homokban vagy hóban.

 

Kiemelt kép forrása: Tesla

  S.Rita
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.