Vállalatok

Panorámás okosotthonok a BudaParton – Már a kilencedik épület lakásaira indult el az előregisztráció

NRGreport | 2024.01.18. 13:27

Újabb 141 lakásra lehet előregisztrálni Újbuda dinamikusan bővülő új városnegyedében, a BudaParton. A BudaPart OTTHONOK ’K’ épület 8 emeleten, a nemrég átadott 2 hektáros központi park mellett várja az érdeklődőket. A lakóépület elhelyezkedésének köszönhetően a városnegyed talán egyik leginkább természetközeli épülete lesz, hiszen a park közelsége mellett a Lágymányosi-öböl is karnyújtásnyira található.

 

Az új épület innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldások tárházát ötvözi, jól illeszkedve a BudaPart már kialakult építészeti arculatához, mégis egyedi formavilággal, anyaghasználattal és önálló karakterrel rendelkezik. A geotermikus hőszivattyúval ellátott épület megújuló energián alapuló, egyedileg szabályozható fűtő-hűtő rendszere energiatakarékos, környezettudatos és fenntartható megoldás, a ’K’ épület ilyen szempontból is úttörő a BudaParton.

 

Az új épület innovatív építészeti és építéstechnológiai megoldások tárházát ötvözi, jól illeszkedve a BudaPart már kialakult építészeti arculatához, mégis egyedi formavilággal, anyaghasználattal és önálló karakterrel rendelkezik. (Kép forrása: Property Market)

 

A karakteres, nyolc emeletes épületben 141 lakás található, az épület szárnyai pedig egy tágas belső kertet ölelnek körbe. Az új épület a tavaly ősszel átadott 2 hektáros központi park mellett épül, ahol többek között közösségi kert, kutyafuttató és hamarosan egy többgenerációs játszótér szolgálja majd az itt lakók kényelmét, és teszi lehetővé a biztonságos, közös kikapcsolódást. A Lágymányosi-öböl, közvetlenül az épület közelében, további lehetőségeket kínál a minőségi pihenésre és feltöltődésre.

Budapest modern történetének legnagyobb városnegyed-fejlesztése már közel a felénél jár. A BudaPart legújabb ütemében a fókusz a közlekedés és a közösségi terek fejlesztésére kerül, ezzel tovább bővül a már egyébként is színes szolgáltatási mix. Jelenleg is közel 40 szolgáltató, több étterem, kávézó, szupermarket, gyógyszertár, fitneszterem várja az itt lakókat, dolgozókat, és az ide látogatókat. Ezzel válik teljessé a „15 perces város” gyalogosbarát koncepciója, amelyben a lakóépületek, a szolgáltató és kereskedelmi egységek, az irodaházakban lévő munkahelyek kellemesen széles, „sétálásra ösztönző” utcákon keresztül érhetők el.

 

Budapest modern történetének legnagyobb városnegyed-fejlesztése már közel a felénél jár. (Kép forrása: Property Market)

 

„Jelenleg a beruházás hetedik fázisában tartunk, és már a kilencedik lakóház értékesítését kezdjük el. A négy irodaházzal, az ősszel megnyílt Radisson business szállodával és a meglévő szolgáltatásokkal teljes értékű városnegyedként tudunk működni, melyben még mindig sok a fejlődési potenciál” – mondta Kiss Ákos, a Property Market ügyvezetője. Ahhoz, hogy valaki budaparti lakos legyen, több kedvezmény és hitelkonstrukció is a segítségére lehet, hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetését.

 

Részletek és bővebb információ: https://brk.eloregisztracio.budapart.hu/hu

 

A Property Market Kft.-ről

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. a Market Építő Zrt. 2015-ben alapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott vállalata. A Property Market – 40 fős szakértői és mérnök csapatával – a Market Csoport leányvállalataként, elkötelezett a magas minőségű ingatlantermékek fejlesztésében, létrehozásában. A cég kiemelkedő projektje a BudaPart, Budapest modernkori történetének legnagyobb városnegyed-fejlesztése, ahol 27 épületben lakások, irodák, szálloda és kiskereskedelmi egységek létesülnek. 2023-ban a Radisson hotellánc üzemeltetésben működő, 198 szobás, négy csillagos business hotel funkcióval bővült, és átadásra került a terület negyedik LEED gold minősítésű irodaépülete is. A beruházás során eddig 1300 lakás került értékesítésre, amiből nemrég az 1000. lakásba is beköltöztek az új tulajdonosok. A Property Market, a BudaPart városnegyed mellett, az anyavállalat Market Építő Zrt.-vel és leányvállalataival közösen, további két kiemelt fővárosi projektért is felel – a BEM Centerért és a Városliget mellett épülő Dürer Parkért. www.propertymarket.hu

 

Kiemelt kép forrása: Property Market

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.