Vállalatok

Mercedes-Benz járművekkel bővül a MOL Limo flottája

NRGreport | 2019.12.11. 10:12

A karácsonyi vásárlási dömpingre időzítve a MOL autómegosztó szolgáltatása két, nagy csomagterű modellel bővíti a MOL Limo flottát, és ezentúl 10 Mercedes-Benz CLA Coupé és 10 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake közül is választhatnak a felhasználók. Ezeket a magasabb kategóriájú autókat havidíjas konstrukcióban 119 forintért, míg alkalmi használóként percenként 129 forintért vehetik igénybe a felhasználók.

A karácsony legnagyobb kihívása nem is feltétlenül a szeretteinknek leginkább tetsző ajándék megtalálása, hanem a logisztika, a nagyobb, súlyosabb vagy akár a város távolabbi pontján található ajándékok beszerzése. Erre a problémára nyújtanak ideális megoldást a MOL Limo flotta december 10-én üzembe álló legújabb tagjai, a Magyarországon gyártott Mercedes-Benz CLA Coupé és CLA Shooting Brake modellek. Az egyszerre elegáns és sportos Mercedes-Benz CLA Coupé-t a csúcstechnológia és a fiatalos avantgárd stílus jellemzi. A CLA minden elemét tekintve különleges és egyedi – legyen szó a kormánykerékről, az ajtók kialakításáról, a középkonzolról vagy akár az ülésekről. Akárcsak a négyajtós CLA Coupé, a Shooting Brake modell is a Mercedes-Benz letisztult formavilágát követi, azonban a praktikum tekintetében teljesen új szintet képvisel. Az új CLA Shooting Brake az elődjénél nagyobb teret biztosít az utasok, a sporteszközök és a csomagok számára egyaránt. Az új modellek havi díjas konstrukcióban 119, alkalmi felhasználás esetén 129 forintos percdíjjal használhatók.

„A Limo flotta bővítésekor ezúttal is a felhasználók visszajelzéseit vettük alapul, így egy olyan modellre esett a választásunk, amely nagy csomagteréből adódóan ideális nemcsak a karácsonyi, de egy hétvégi nagybevásárlás intézése során is. Nem utolsó sorban gondoltunk azokra is, akik néha napján kiruccannának a városon kívülre, akár a családdal, hiszen ebben az autóban már akár négyen-öten is kényelmesen utazhatnak” – mondta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

„Megtisztelő számunkra, hogy a MOL Limo felhasználói már több mint egy éve választhatják a Mercedes-Benz nyújtotta vezetési és utazási élményt. A flottába újonnan bekerülő CLA és CLA Shooting Brake modelleket kizárólag hazánkban gyártják, ám a világ közel 200 országába jutnak el. Örömmel tölt el, hogy a magyar utakon is egyre többen utazhatnak rendkívüli biztonságban és kényelemben a MOL Limo flottabővítésének köszönhetően” – mondta Reinhard Münster, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A MOL Limo december folyamán a szolgáltatási területét is bővíti, ezentúl a XI. kerületi Madárhegy városrészben, sőt Kőbánya-Kispest bizonyos részein élők számára is elérhetővé válik a szolgáltatás.

A szolgáltatás további fejlesztése érdekében a MOL Limo emeli az alkalmi felhasználók számára megszabott percdíjakat. A kétajtós, kétszemélyes smartot 75 forintos percdíjért, a négyajtós változatot, a VW up!-ot, VW e-up!-ot és a Kia Picantot 85 forintos percdíjért, a Mercedes-Benz A-osztály modelleket pedig 119 forintos percdíjért használhatják a felhasználók. A havi díjas felhasználók továbbra is változatlan áron érik el a szolgáltatást. Így a kétajtós, kétszemélyes smarttal percenként 59 forintért autózhatnak, a négyajtós változat, a VW up!, VW e-up! és a Kia Picanto ára pedig azonos, 66 forint/perc, aki pedig a magasabb kategóriájú Mercedes-Benz A-osztály modellel szeretne autózni 99 forintos percdíjért teheti meg továbbra is.

A MOL Limo szolgáltatása folyamatosan fejlődik, idén jelentősen bővült a közösségi autószolgáltató flottája és kiszolgálási területe is. Mára az eredetileg 300 autóval induló Limo flottája 470 járműből áll, ezzel párhuzamosan növekedett a szolgáltatás lefedettsége is. A MOL Limo szolgáltatási zónája 60 km2-ről 80 km2-re bővült az elmúlt több mint másfél évben. Sőt idén a MOL Limo a magyar autómegosztók közül egyedüliként alakított ki dedikált parkolóhelyeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.

Fotók forrása: MOL Magyarország

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.