Az NRGreport.com energetikai témájú online hírportál, az energetika fogalmának legszélesebb értelmében.

Az NRGreport a legtöbb tartalmat kínáló magyar nyelvű, napi szerkesztésű, mindig aktuális témákat felvonultató energiaipari médium. Célja, hogy az iparág számára naprakész, hozzáértő platformot teremtsen, ahol nemcsak az ágazati hírek olvashatók, hanem szakmai anyagokon keresztül megismerhetők a legújabb piaci trendek is.

Az aktuális hazai és nemzetközi energiaügyi, valamint vállalati híreken túl az NRGreport számos piaci elemzést közöl, interjúiban neves iparági szakértők, vezetők szólalnak meg. A portálon ugyanakkor helyet kapnak a fenntarthatósággal, mobilitással vagy az innovációkkal kapcsolatos témák is.

Az előállított tartalmak a vonatkozó jogszabályi előírásoknak és az újságírói szakma széles körben elfogadott etikai elveinek és elvárásainak megfelelőn készülnek. Szerzőink publikációi, véleménycikkei nem feltétlenül tükrözik az NRGreport álláspontját.

Az NRGreport nem közöl olyan tartalmakat, amelyek sértik az emberi jogokat, a közjót, a közerkölcsöt, a jó ízlést, vagy bármilyen jellegű diszkriminatív véleményt képviselnek, különös tekintettel az alábbiakra:

  • rasszista tartalmak
  • szélsőséges nézeteket tükröző tartalmak
  • erőszakos vagy erőszakos magatartásra buzdító tartalmak.

 

Budapest, 2022.02.01.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2023 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.