Mobilitás
Dízelhiány van kialakulóban Angliában: elgondolkodtató, hogy mit okoznak a szankciók
Takács Csongor | 2022.05.26.
2027-ig 20-25 új elektromosautó-modellre számítanak a szakértők Indiában

Rengeteget lendítene az elektromosautó-használaton, ha több modell közül választhatnának az autósok – az előrejelzések szerint a következő öt évben az indiai piacon megszaporodhatnak az új EV-autók. Hiába a technológiai előrelépés és az abszolút felhasználóbarát működés, az elektromos autók még mindig szinte luxuscikknek számítanak a piacon. Ugyan kaphatók már különböző árkategóriákban, sok szempont még mindig visszafogja […]

Nagy Nikoletta | 2022.05.25.
Elektromos sportautók – Jön az áresés!

Aki mostanság akar vásárolni elektromos sportautót, annak igen tehetősnek kell lennie, mert kb. egymillió eurótól kezdődnek a villámgyors masinák árai. Ez pár év múlva alaposan megváltozik.  

Benedek Attila | 2022.05.25.
Megtévesztő reklámozásért 19 millió dollárt fizet ki a Ford

19,2 millió dollárost kell fizetnie a Fordnak, amiért hamis állításokkal reklámozott egyes hibrideket és pickup teherautókat.

Takács Csongor | 2022.05.25.
Az elektromos autót gyártó Riviannak komoly fejfájást okoz a felbolydult autópiac

A Rivian ügyfelei egyre türelmetlenebbek a szállítási késedelmek, az ingázó árak és a kaotikus gyártási stratégiájuk miatt. A vállalat nehézségei az iparág kihívásait is mutatja.

NRGreport | 2022.05.24.
Hulladékának 90 százalékát újrahasznosítja az Audi Mexikóban

Az Audi Mexikó a gyártási folyamata során keletkező maradékanyagok 90 százalékát újrahasznosítja. Ezen kívül az elmúlt négy évben több mint 50 százalékkal csökkentette az egy jármű gyártása során szükséges édesvízfogyasztást. Az autógyártás kétségkívül nem a leginkább környezetbarát ágazat, a felhasznált anyagok és a gyártás folyamata miatt kifejezetten szennyező is lehet. Az Audi viszont a rossz […]

Nagy Nikoletta | 2022.05.23.
Audi – A sport terén is zöldül

A bajor márka felemelkedése nem csak arról mérhető le, hogy milyen autósportokban mérette meg magát, hanem arról is, hogy miként vált egyre zöldebbé a sporttevékenysége.

Benedek Attila | 2022.05.23.
Az önvezetőautó-techonológia segítségével Kaliforniában hamarosan emberi futár nélkül is szállítható ki étel

Az Uber Eats a napokban két új ételkiszállítási kísérleti rendszert indított Los Angelesben, amelyek célja, hogy emberi sofőrök nélkül szállítsanak ételt.

NRGreport | 2022.05.22.
90 éves idén a Hockenheimring versenypálya

A Porsche egy különleges kiadású modellel ünnepli az idén 90 éves Hockenheimringet, a világ egyik legnépszerűbb versenypályáját.

Takács Csongor | 2022.05.21.
A Nissan és a Mitsubishi elektromos mikroterepjárókat dob piacra Japánban

Elektromos mikro terepjárókkal próbál piacot szerezni a Nissan és a Mitsubishi.

Takács Csongor | 2022.05.20.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2022 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.