NRGreport
Menü
Az Egyesült Államok képviselőháza nagyot lépett
Trading

Az Egyesült Államok képviselőháza nagyot lépett

NRGreport | 2019-03-26 18:33

Washingtonban az Egyesült Államok képviselőháza 391 szavazattal megszavazta azt a törvényjavaslatot, amely alapján támogatni kívánják a kelet-közép-európai országok energiaellátásbeli diverzifikációját. A törvény akkor lép életbe, ha a szenátus és az amerikai elnök is megszavazza – írja az TASZSZ orosz hírügynökség.

 • Trading | 2019-03-22

  Több gáz jöhet Ausztria felől, ha gond lenne az ukrajnai szállítmányokkal

  Magyarország jövő évi gázellátása akkor is biztosított, ha Moszkva és Kijev között nem születik az év végéig új, gáztranzitról szóló megállapodás - állította Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután csütörtökön Moszkvában megbeszélést folytatott Alekszej Millerrel, a Gazprom vezérigazgatójával. 

  bővebben »

 • Trading | 2019-03-20

  Új csúcsra drágult az olaj

  Új 2019-es csúcsra emelkedtek az olajárak kedden, azt követően, hogy a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) törölte áprilisra beütemezett ülését, ezzel gyakorlatilag júniusig meghosszabbítva az év elejétől érvényes kitermeléscsökkentési intézkedést. 

  bővebben »

 • Trading | 2019-03-19

  Az olajpiacot is felforgatja a világ legcsóróbb országa?

  A Venezuelában tapasztalt áramszünet komoly fennakadásokat okozhat az olajpiacon is, mivel az ipar az utóbbi napokban szinte teljesen leállt az országban, mely a világ legnagyobb olajtartalékaival rendelkezik - figyelmeztet pénteken megjelent elemzésében a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA). Az áramellátás lassan talán helyreáll, de a szakértők szerint akár hónapokig rányomhatja a bélyegét az olaj piacára a mostani kiesés. 

  bővebben »