Vállalatok
A MET Csoport bejelenti érdeklődését a litván Achema Csoport többségi részesedésének megszerzése iránt
NRGreport | 2024.06.06.
Év Finanszírozási Üzlete díjat nyert a MET Csoport

A vezető amszterdami pénzügyi piacelemző cég, a TXF „Az év európai árufinanszírozási ügylete” díjjal tüntette ki a 2023-ban aláírt hitelkerete kapcsán a svájci központú energiavállalatot, a MET Csoportot.

NRGreport | 2024.05.23.
Clive Turton a MET Csoport Megújuló Eszközök Divíziójának új elnöke

A MET Csoport svájci központú energiavállalat bemutatta Megújuló Eszközök Divíziójának új ügyvezető elnökét, az ausztrál származású Clive Turtont. A több mint 20 éves nemzetközi tapasztalattal bíró szakember a MET megújuló energiapiaci terjeszkedését segíti.

NRGreport | 2024.05.15.
Vérfürdő a Teslánál: Egyre több alkalmazottat bocsátanak el

Újabb hét, újabb Tesla-elbocsátások. A Tesla már negyedik hete bocsátja el alkalmazottait – a maradók pedig attól tartanak, hogy ők lesznek a következők.

Devenyi Dalma | 2024.05.08.
Új vezérigazgatót köszönt az FGSZ Zrt.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. új Vezérigazgatója 2024. május 1-jétől Vasváry Péter, aki Terhes Kristófot váltja a pozícióban. Az Elnök-vezérigazgatói pozíciót továbbra is Ferencz I. Szabolcs tölti be.

NRGreport | 2024.05.03.
Súlyos jelentés: így vezették félre a világot az olajóriások

Egy új, az amerikai demokraták által közzétett jelentés szerint számos nagy olajvállalat szándékosan vezette félre a nyilvánosságot az éghajlatváltozás veszélyeivel és az iparág környezetre való hatásával kapcsolatban.

S.Rita | 2024.05.03.
Dürer Park – Elindul az előregisztráció a három lakóépületre

A Dürer Befektetési Kft., mint beruházó, a Property Market Kft.-vel együttműködésben 2024. május elején elindítja a Városliget közvetlen szomszédságában található Dürer Park iroda és lakó projekt részeként a lakóépületek előregisztrációját.

NRGreport | 2024.05.02.
Megjelent az első cserepalackos ásványvíz a hazai boltok polcain

Az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható.

NRGreport | 2024.04.22.
Itt elolvashatja a belső levelet, amelyben Elon Musk bejelentette 1400 Tesla-dolgozó elbocsátását

Egy kiszivárgott e-mailből derült ki a létszámcsökkentés, nem sokkal az után, hogy a Tesla nemrég bejelentette: négy év óta először csökkent a kiszállítások száma negyedéves szinten.

S.Rita | 2024.04.17.
Az erőteljes pénzügyi eredmények lehetővé teszik a MET Csoport növekedési stratégiájának folytatását

A svájci központú energiavállalat, a MET 2023-ban is erősen teljesített, és a cég történetének második legjobb pénzügyi évét zárta. Az eredmények azt mutatják, hogy a vállalatcsoport kevésbé volatilis piaci környezetben is képes kiváló teljesítményt elérni. A MET továbbra is növekedési stratégiájára és az energiaszektorban betöltött megbízható partneri pozíciójára összpontosít.

NRGreport | 2024.04.16.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2024 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.