Pálya

Bacsa György, dr.

 A Mol-csoport Stratégiai Operáció és Üzletfejlesztés ügyvezető igazgatója

A jogász és közgazdász végzettségű Dr. Bacsa György diplomáit az ELTE és Corvinus, valamint a német Heidelbergi és az amerikai Duke egyetemeken szerezte. A New York-i ügyvédi kamara, valamint az MKIK választottbírósági jegyzékének is tagja.

A MOL-csoportban Stratégiai Operáció és Üzletfejlesztésért felelős ügyvezető igazgatóként az M&A projektek irányításáért, vállalati stratégiaalkotási folyamatokért, a projektek értékeléséért, a csoportszintű jogi és compliance feladatok koordinálásáért, kockázati tőkealap-befektetésekért, illetve a vállalati kapcsolatokért, törzskari, szabályozási és belső audit tevékenységekért felel. 2003-ban jogi tanácsadóként csatlakozott a Mol-csoporthoz és különböző szakértői, majd vezetői pozíciókban dolgozott a cégcsoportnál.

2013. óta tagja a Budapesti Értéktőzsde Igazgatóságának, emellett a Gran Private Equity Zrt., a Lead Ventures Zrt., a Market Asset Management Zrt. és az Alpac East-West Venture Capital igazgatóságának, illetve befektetési testületeinek. Továbbá, a Mol-Új Európa Alapítvány és az SZFE kuratóriumának is tagja.

 

Kép forrása: portfolio.hu

  NRGreport
Bejegyzés megosztása
Ajánlott cikkek
Iratkozz fel hírlevelünkre!
©2022 NRGREPORT, Minden jog fenntartva.